Magunkról

2016-06-06 12:15

Nem harap a munkaerő-kölcsönző

Sokan félnek a nem állandó munkahelyi bánásmódtól. Mások már költözni is hajlandók, ha a pozíció megéri.
 

2016-05-09 12:32

Álomvilágban élnek a pályakezdő fiatalok

Néhány héten belül fiatalok nagy csoportja végez tanulmányaival, és belépnek a munkaerőpiacra. A lehetőségekről, elvárásokról Somorjai Évával, a Telekom HR-vezérigazgató helyettesével beszélgettünk.

2016-04-25 13:41

40 felett hatékonyabb a részmunka

Háromnapos munkahetet javasol a 40 év felettieknek egy új tanulmány. Az anyag szerint a hosszabb munkahét kifárasztja a középkorú dolgozókat, akik így nem dolgoznak olyan hatékonyan, mintha kevesebb feladatuk lenne - írja az Inforádio.hu.
 

Történetünk

Az „Aim To Please” Személyzeti Tanácsadó Iroda a személyzeti tanácsadás magyarországi piacán 1998 óta működik eredményesen. Cégünk szakmai sikernek tekinti, hogy az eltelt időszakban neve ismertté, népszerűvé vált, mind a megbízók, mind pedig az álláskeresők körében.

Irodánk a kezdetektől foglalkozik munkaerő közvetítéssel, valamint munkaerő kölcsönzéssel. Elsődlegesen az irodai munkaerő toborzás útján történő kiválasztása helyeztük a hangsúlyt, de komoly eredményeket értünk el sales területen dolgozó, az értékesítési területet járó munkatársak kiválasztásában is. A munkaerő kölcsönzés területén is elsősorban a szellemi, felsőfokú végzettséggel, idegen nyelvtudással rendelkező munkatársak kölcsönzésében szereztünk tapasztalatot.

Fontos számunkra, hogy ne csak céges ügyfeleink legyenek elégedettek munkánkkal. Mindent megteszünk, hogy segítsünk a hozzánk bizalommal forduló álláskeresőknek. Azoknak, akiknek nem tudunk felkínálni elképzelésüknek megfelelő pozíciót, tudjuk ajánlani karrier tanácsadás szolgáltatásunkat.

Az „Aim To Please” Személyzeti Tanácsadó iroda 2000 óta tagja az Országos Humánpolitikai Egyesületnek.

A Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetségének (SZTMSZ) alapító tagjaként (2004) felvállalt célunk magas szakmai követelmények felállításával (ajánlások) védeni a megbízók, a jelöltek, és a tagvállalatok érdekeit, tisztességes piaci magatartás elősegítése, piacvédelem, a szakma hitelének védelme a magyarországi személyzeti tanácsadó cégek és azok ügyfelei által közösen elfogadott szakmai és etikai standardok betartása révén.

Részmunkaidős délutáni irodai recepciós

Ügyfelünk megbízásából keresünk VIII. kerületi munkahelyre részmunkaidős délutáni irodai recepcióst

Recepciós helyettesítő

Multinacionális ügyfeleinkhez keresünk helyettesítésekre recepciós munkatársat!

Ideiglenes recepciós

Multinacionális vállalatok számára keresünk néhány napos, hetes időszakokra munkaerőt.

Order Handling / Management Assistant

Our Budapest office is part of one of the world’s leading companies within liquid food packaging industry. For the support of our Market Unit in the South-Eastern European region we are looking for our

Order Handling / Management Assistant

Ideiglenes adminisztratív munkák, Budapest

Ideiglenes adminisztratív munkák, Budapest

Még több állásajánlat »