Munkaadóknak

2016-06-06 12:15

Nem harap a munkaerő-kölcsönző

Sokan félnek a nem állandó munkahelyi bánásmódtól. Mások már költözni is hajlandók, ha a pozíció megéri.
 

2016-05-09 12:32

Álomvilágban élnek a pályakezdő fiatalok

Néhány héten belül fiatalok nagy csoportja végez tanulmányaival, és belépnek a munkaerőpiacra. A lehetőségekről, elvárásokról Somorjai Évával, a Telekom HR-vezérigazgató helyettesével beszélgettünk.

2016-04-25 13:41

40 felett hatékonyabb a részmunka

Háromnapos munkahetet javasol a 40 év felettieknek egy új tanulmány. Az anyag szerint a hosszabb munkahét kifárasztja a középkorú dolgozókat, akik így nem dolgoznak olyan hatékonyan, mintha kevesebb feladatuk lenne - írja az Inforádio.hu.
 

Munkaerő közvetítés

Az általunk ez idáig betöltött munkakörök széles skálán mozognak az adminisztratív területektől kezdődően a szakirányú (pl. marketing, értékesítési, kereskedelmi, pénzügyi, informatikai, HR, különféle mérnöki stb.) ismereteket igénylő pozíciókig, a beosztott munkatársi, valamint a közép és felsővezetői szinteket is beleértve. Megbízóink köre ugyancsak változatos: nemzetközi és magyar vállalatok, szolgáltatók és termelők, FMCG cégek és non-profit szervezetek egyaránt megtalálhatók közöttük főként Budapesten és annak vonzáskörzetében, de országos viszonylatban is.

 

A jelöltek keresését elsődlegesen meglévő terjedelmes adatbázisunkból kezdjük meg, valamint saját költségünkön - a megbízó cég nevének említése nélkül – meghirdetjük a betölteni kívánt pozíciókat. Hirdetéseinket többnyire a Profession.hu, valamint saját honlapunk oldalain szerepeltetjük. Kérésre, külön megállapodásban a megbízó cég költségén egyéb hirdetési forrásokat is igénybe veszünk.

 

Hangsúlyozni kívánjuk, hogy minden általunk ajánlott jelöltet személyes interjú során ismerünk meg. A jelöltek idegen nyelvi kommunikációs képességét minden személy esetében ellenőrizzük. Szükség esetén a megbízó igényeit egyeztetve különböző készségeket vizsgáló teszteket, illetve külső pszichológus bevonásával személyiségtesztet készíttetünk a jelöltekkel.

 

Az interjúról az önéletrajz adatait kiegészítő riportot készítünk, melyet a pályázó önéletrajzához csatolunk, és elsősorban e-mail útján – ha csak ezt másképpen nem kéri – juttatunk el megbízónkhoz.

 

Megbízóink igényeitől függően több módszert is kínálunk a hatékony kiválasztás megvalósulásához, a beérkezett pályázatok előszűrésétől egészen az értékelő központ megszervezéséig és lebonyolításáig.

 

Érdeklődjön elérhetőségeiken, tanácsadóink várják jelentkezését!
 

Részmunkaidős délutáni irodai recepciós

Ügyfelünk megbízásából keresünk VIII. kerületi munkahelyre részmunkaidős délutáni irodai recepcióst

Recepciós helyettesítő

Multinacionális ügyfeleinkhez keresünk helyettesítésekre recepciós munkatársat!

Ideiglenes recepciós

Multinacionális vállalatok számára keresünk néhány napos, hetes időszakokra munkaerőt.

Order Handling / Management Assistant

Our Budapest office is part of one of the world’s leading companies within liquid food packaging industry. For the support of our Market Unit in the South-Eastern European region we are looking for our

Order Handling / Management Assistant

Ideiglenes adminisztratív munkák, Budapest

Ideiglenes adminisztratív munkák, Budapest

Még több állásajánlat »