Munkavállalóknak

2016-06-06 12:15

Nem harap a munkaerő-kölcsönző

Sokan félnek a nem állandó munkahelyi bánásmódtól. Mások már költözni is hajlandók, ha a pozíció megéri.
 

2016-05-09 12:32

Álomvilágban élnek a pályakezdő fiatalok

Néhány héten belül fiatalok nagy csoportja végez tanulmányaival, és belépnek a munkaerőpiacra. A lehetőségekről, elvárásokról Somorjai Évával, a Telekom HR-vezérigazgató helyettesével beszélgettünk.

2016-04-25 13:41

40 felett hatékonyabb a részmunka

Háromnapos munkahetet javasol a 40 év felettieknek egy új tanulmány. Az anyag szerint a hosszabb munkahét kifárasztja a középkorú dolgozókat, akik így nem dolgoznak olyan hatékonyan, mintha kevesebb feladatuk lenne - írja az Inforádio.hu.
 

Etikai kódex

Ezen Etikai Kódex a Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetségének azon elvi egyetértéséből született, hogy szabályozza működési területük alapvető etikai viszonyulásait. A rögzített és ellenőrizhető szabályok elsődleges feladata, hogy megerősítsék a szakma tekintélyét, helyét a munkavállalói és a megbízói piacon illetve, hogy szempontjaival hozzájáruljon a szolgáltatók körének belső tisztulási folyamatához.

  1. Cégünk tudatában van szakmánk munkaerő-piaci folyamatokban betöltött szerepével és súlyával, társadalmi szerepünknek megfelelően elkötelezettek vagyunk a jogi szabályozások, törvények betartásában és betartatásában.
  2. A tisztességes piaci magatartásnak megfelelően Társaságunk semmilyen jogtalan előnnyel nem él. Nem ajánlunk és nem fogadunk el olyan juttatást, amely a vállalt munka értékét is rögzítő szerződésben nem szerepel.
  3. Irodánk elkötelezett a versenyhelyzet tisztességes kezelését illetően, kizárólag saját sikeres teljesítésünkre koncentrálunk, a versenytárs akadályozásától, lejáratásától, bármilyen negatív beállításától tartózkodunk.
  4. Cégünk csak olyan feladatot vállal el, amely arányban áll szakmai felkészültségünkkel, kapacitásunkkal, lehetőségeinkkel, gyakorlatunkkal.
  5. Ha Társaságunk megbízása során a függetlenségünket és tárgyilagosságunkat lényegesen befolyásoló helyzetet észlelünk, kötelességünknek érezzük állásfoglalásért a Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetségének választott Etikai Bizottsághoz fordulni.
  6. Irodánk vállalja, hogy a megrendelők részére mindig pontos tájékoztatást adunk módszereinkről, kapacitásunkról, alkalmazott eszközeinkről, munkafolyamatainkról, illetve biztosítjuk ezek ellenőrzési lehetőségét.
  7. Kiemelten fontos feladatunknak tekintjük az általunk nyilvántartott álláskeresőkkel, valamint megbízó partnerekkel kapcsolatos adatok, információk bizalmas kezelését.
     

Részmunkaidős délutáni irodai recepciós

Ügyfelünk megbízásából keresünk VIII. kerületi munkahelyre részmunkaidős délutáni irodai recepcióst

Recepciós helyettesítő

Multinacionális ügyfeleinkhez keresünk helyettesítésekre recepciós munkatársat!

Ideiglenes recepciós

Multinacionális vállalatok számára keresünk néhány napos, hetes időszakokra munkaerőt.

Order Handling / Management Assistant

Our Budapest office is part of one of the world’s leading companies within liquid food packaging industry. For the support of our Market Unit in the South-Eastern European region we are looking for our

Order Handling / Management Assistant

Ideiglenes adminisztratív munkák, Budapest

Ideiglenes adminisztratív munkák, Budapest

Még több állásajánlat »