Munkavállalóknak

2016-06-06 12:15

Nem harap a munkaerő-kölcsönző

Sokan félnek a nem állandó munkahelyi bánásmódtól. Mások már költözni is hajlandók, ha a pozíció megéri.
 

2016-05-09 12:32

Álomvilágban élnek a pályakezdő fiatalok

Néhány héten belül fiatalok nagy csoportja végez tanulmányaival, és belépnek a munkaerőpiacra. A lehetőségekről, elvárásokról Somorjai Évával, a Telekom HR-vezérigazgató helyettesével beszélgettünk.

2016-04-25 13:41

40 felett hatékonyabb a részmunka

Háromnapos munkahetet javasol a 40 év felettieknek egy új tanulmány. Az anyag szerint a hosszabb munkahét kifárasztja a középkorú dolgozókat, akik így nem dolgoznak olyan hatékonyan, mintha kevesebb feladatuk lenne - írja az Inforádio.hu.
 

Munkaerő kölcsönzésről

Időszakosan vagy határozott időre is elhelyezkedhet munkaszerződéssel, óradíjas, vagy fix havi díjas rendszerben multinacionális környezetben az „Aim To Please” alkalmazottjaként. Bérét tőlünk kapja, a munkát azonban egy harmadik cég telephelyén kell végeznie. Mi az Ön haszna mindebből?

 

  • Ha diák és tanulmányai végzése mellett vállal kölcsönzöttként munkát: munkatapasztalatot, kapcsolatokat szerezhet, pénzt kereshet anélkül, hogy hosszabb időre elkötelezné magát;
  • Ha állás nélküli: nem esik ki a gyakorlatból, amíg végleges állását megtalálja. Az ideiglenesen kipróbált cég véglegesítheti Önt, így egyikük sem árul zsákbamacskát, hiszen van alkalmuk megismerni egymást munkavégzés közben.
  • Ha pályakezdő: remek lehetőség a munkatapasztalat szerzésre, időnyerésre. Amíg el tudja dönteni, mivel foglalkozna szívesen, több területen kipróbálhatja magát, s mind eközben jövedelemre tehet szert.
  • Ha nem akarja magát hosszú távon elkötelezni, töltse ki több rövidebb távú munkával az idejét.

 

Adatbázisunkba folyamatosan várunk diplomás, nyelvet (főként angolt) beszélő, a számítógépet (Word, Excel, esetleg PowerPoint, Internet) felhasználói szinten kezelni tudó, a kölcsönzés részletesebb feltételei iránt érdeklődő munkavállalókat!

Részmunkaidős délutáni irodai recepciós

Ügyfelünk megbízásából keresünk VIII. kerületi munkahelyre részmunkaidős délutáni irodai recepcióst

Recepciós helyettesítő

Multinacionális ügyfeleinkhez keresünk helyettesítésekre recepciós munkatársat!

Ideiglenes recepciós

Multinacionális vállalatok számára keresünk néhány napos, hetes időszakokra munkaerőt.

Order Handling / Management Assistant

Our Budapest office is part of one of the world’s leading companies within liquid food packaging industry. For the support of our Market Unit in the South-Eastern European region we are looking for our

Order Handling / Management Assistant

Ideiglenes adminisztratív munkák, Budapest

Ideiglenes adminisztratív munkák, Budapest

Még több állásajánlat »